Limpia - вакумно отстраняване на черни точки

Products
89,00 лв.
  • Brand: LANAFORM
  • Cat No: LA131311
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

За сияйна и подмладена кожа
Кажете сбогом на черните точки и несъвършенствата благодарение на уреда за вакуумно отстраняване на черни точки Limpia. Ефикасно се бори със замърсяванията по кожата и спомага за здравия вид на кожата на лицето.

Трудно ви е да устоите на изкушението да пукате пъпките си?
За разлика от пиърсинга на ръка, Limpia премахва черни точки и замърсявания без риск от нараняване или инфекция, благодарение на своята технология за засмукване. Текстурата на кожата ви е стегната и кожата ви възвръща блясъка си.

Пълна грижа за кожата у дома
С пет аксесоара получавате пълна грижа за кожата у дома. Трите глави с различни размери елиминират замърсяванията. Средната глава осигурява идеална засмукваща повърхност за бузите и челото. Малката глава е подходяща за труднодостъпни места като носа. А голямата глава е подходяща за мазна кожа и помага за премахване на излишния себум.

Елипсовидната глава осигурява лечение против стареене, което ще изглади бръчките и ще насърчи еластичността на кожата.

Накрая главата за дермабразио нежно ексфолира кожата на лицето и премахва мъртвата кожа.

Персонализирайте лечението си, като изберете от трите интензивности и се насладете на три месеца употреба без презареждане, благодарение на живот на батерията от 65 минути*.

* Животът на батерията е измерен при максимален интензитет.
Нашите съвети за употреба
Препоръчваме да ограничите продължителността на лечението до пет минути на употреба, в размер на една процедура на седмица за смесена кожа и мазна кожа и една процедура на всеки две седмици за нормална кожа и чувствителна кожа.

Внимание: Не използвайте Limpia за повече от две секунди на едно и също място и не се връщайте върху вече третирана област.

Quick Order Without registration
The order is sent. We will call you for more information.
Купи на изплащане
Buy now pay latter with New Pay
Как работи NewPay?

С NewPay можете да получите до 400 лв. сума за пазаруване.
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие разполагате с 15 дни след като магазинът изпрати поръчката, за да я платите на NewPay без никакво оскъпяване.

Това ви дава възможност спокойно разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.
Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.